Російського актора Михайла Єфремова, який влаштував в Москві смертельну аварію, офіційно затримали.

В крові і сечі актора Михайла Єфремова знайшли сліди кокаїну і канабіноїдів. Про це у вівторок, 9 червня, повідомив Telegram-канал 112.

Зазначається, що слідчі органи виписали постанову на обшук в квартирі артиста.

Як стало відомо згодом, Михайла Єфремова заарештували. За інформацією Mash, про це повідомили в прес-службі столичного управління МВС. За словами інсайдерів, питання про обрання запобіжного заходу для артиста розглянуть вже сьогодні, 9 червня в Таганському суді.

Раніше стало відомо, що експертиза показала високий вміст алкоголю в крові Єфремова. У видихуваному повітрі було виявлено алкоголь в кількості 1,05 мл / л, тобто 2,1 проміле. Допустима норма становить 0,16 проміле.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомлялось раніше, увечері 8 червня Єфремов, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, влаштував аварію в центрі Москви.
Машина актора виїхала на зустрічну смугу і врізалася в фургон. Водій фургона Сергій Захаров помер в лікарні від втрати крові. Сам Єфремов не постраждав, його відпустили під підписку про невиїзд.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у ДТП з Михайлом Єфремовим постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін

Як повідомляв портал Знай.ua, актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви

Також Знай.ua писав, Михайло Єфремов назвав головний недолік росіян