Даніела Заюшкіна з Vivienne Mort відповіла на прохання заспівати пісню "Что ж ты, фраер, сдал назад?" відомого виконавця шансону Михайла Круга.

Пісня "Що ж ти фраєр здав назад" була написана і виконана російським бардом Михайлом Кругом. Після цього вона відразу стала хітом шансону. Тому не дивно, що вона полюбилась і українським слухачам.

Один із шанувальників Даніели Заюшкіної звернувся до неї через Instagram та попросив її переспівати хіт Круга.

Він пригадав, що Даніела якось на концерті розповіла, що її батько слухав Михайла Круга. Хлопець зазначив, що шансон "Що ж ти фраєр здав назад" - улюблена пісня його батька і запитав, чи не могла б співачка виконати її, "як буде настрій та натхнення".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як видно, настрій і натхнення Даніела Заюшкіна знайшла і тепер у нас є кавер на блатний хіт у виконанні фронтвумен гурту, який номінувався на головну культурну премію України.

Ця історія з переспівом шансону також показує, що в наш час не існує бар’єрів між кумирами та слухачами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гурт Vivienne Mort брав участь у рок-фестивалі "Музика гідності"

Як повідомляв портал Знай.ua, король російсього шансону Михайло Круг загинув у 40 років - йогт вбили у власному будинку 1 липня 2002 року .

Також Знай.ua писав, молодший син Круга вирішив піти слідами батьків і теж зайнявся музикою