Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам фотографії з святкування дня народження дочки Софії.

На фотографіях видно, що Лорак, попри карантин, організувала доньці справжнє свято до її 9-річчя. На захід прийшли подружки дівчинки і хресний Кіркоров. А ось сама співачка прийшла на вечірку в стильному вбранні, але вся в чорному. На ній вузьке плаття з воланами на грудях, яке підкреслило витончену фігуру, в руках вона тримає брендову сумочку. Волосся співачка розпущені і красиво укладені, а на її обличчі величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Лорак написала: "Спасибі всім за теплі привітання! Спасибі коханому хрещеному @fkirkorov!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, приєднуючись до привітань Соні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.