Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з нареченою, і в цей раз показав зворушливий знімок, на якому позує з новоспеченою дружиною.

Як видно, парочка прогулюється на красивому київському пляжі, вони дивляться один на одного з посмішками і ніжністю в очах. Микита поклав руку Даші внизу живота, і вона схопилася за неї своєю рукою. У підписі до кадру Добринін написав: "Знаєте, що помітив? Коли моя Даша поводиться, як дитина, значить, вона щаслива". Фани в захваті від нових фото зіркової парочки, їх засипають компліментами в коментарях до фото, бажаючи щастя та любові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.