Наташа Корольова – одна з найвідоміших виконавиць пострадянського простору. Незважаючи на те, що пік її популярності припав на 80ті-90ті роки минулого століття, її пісні слухають і донині. Мало хто знає, що у Наташі Корольової є сестра Ірина, яка також була співачкою (під творчим псевдонімом Руся), хоч її популярність тривала зовсім недовго. У четвер у неї був День Народження, і звичайно ж Корольова не могла проігнорувати таку подію.


“Вона напрочуд добра і чуйна людина з душею дитини, і з дуже важкою долею” – так характеризує Корольова свою сестру. Також Корольова зазначила, що дуже любить і шалено сумує за своєю сестрі. В кінці повідомлення Наташа привітала Ірину українською мовою: “З Днем Народження Дівчинко Русява!”.

Співачка Руся була відома в кінці 80-х років минулого сторіччя. Вона виступала ще в радянський час з піснями українською мовою. При цьому її кліпи навіть показували на телебаченні тоді ще Української РСР, зокрема, на каналі УТ-1.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.