Варто нагадати нашим читачам, що стосовно відомого російського актора Михайла Єфремова, який влаштував у Москві смертельну аварію, було порушено кримінальну справу про порушення ПДР, проте в подальшому справу перекваліфікували на пункт "а" частини 4 статті 264 КК РФ (дія, що призвела з необережності смерть людини), яка передбачає позбавлення волі на термін до 12 років.

З'явилася інформація, що російське телебачення вже випустило новий епізод програми "Пусть говорят", в якому намагалися розібратися, що ж відбулося і навіть запросили "вдову" загиблого водія Сергія Захарова і організували збір коштів для допомоги сім'ї.

Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрін з відео
Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрін з відео

Однак насправді всі персонажі та номери карток виявилися фейковими, син загиблого вперше про це почув. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Тільки нікому...".

Михайло Єфремов, скріншот з відео
Михайло Єфремов, скріншот з відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Син загиблого водія Сергія Захарова в шоці від того, що відбувається: спочатку в "Пусть говорят" призвели фейкову вдову (Перший канал, у вас там свій театр чи що??), а потім хлопець побачив пост Сергія Мінаєва про збір коштів на допомогу рідним потерпілого. Тільки ось номер рахунку не належить нікому з родичів, і про пожертвування сім'я чує вперше. Так, деньок.", - повідомляють в elegram-каналі "Тільки нікому...".

Коментарі сина загиблого водія, скріншот: Telegram-канал "Тільки нікому"
Коментарі сина загиблого водія, скріншот: Telegram-канал "Тільки нікому"

Коментарі сина загиблого водія, скріншот: Telegram-канал "Тільки нікому"
Коментарі сина загиблого водія, скріншот: Telegram-канал "Тільки нікому"

Також варто нагадати нашим читачам, що Михайла Єфремова посадили під домашній арешт на 2 місяці. Суд постановив, що на час слідства актор сидітиме не в СІЗО, а у себе вдома.

Також відомо, що журналісти побували в рідному селі загиблого водія і поспілкувалися з його сусідами та знайомими.

"Сусіди з Кузьмінського поселення під Рязанню згадують Сергія Захарова, водія фургона, який загинув в ДТП з актором Михайлом Єфремовим. Мати Сергія все ще не знає, що син загинув - ніхто так і не наважився їй сказати.", - повідомляють в Telegram-каналі Mash.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Чому вони втекли?", - Яковлєва заявила, що Єфремов у момент ДТП був у машині не один.

Як повідомляв Знай.uа "Вірить в Бога і кару Всевишнього", - донька Єфремова розповіла про каяття батька.

Знай.uа писав, "Я винен!" - після алкоголю, наркотиків і смертельної ДТП Михайла Єфремова відпустили додому.