Солістка групи "Неангели" Слава Камінська в діловому жакеті звернулась до деяких людей. Образ Слава доповнила стильними окулярами і зачіскою. Співачка спокусливо дивилася в камеру, щоб фото вийшло максимально гарячим. Але слова у дописі - набагато серйозніші, це крик душі зірки, накопичений роками. Про це знаменитість написала в Іnstagram.

"Всю свою кар'єру я купаюся в гучних заголовках. Вийшла заміж, розлучилася, перекроїла ніс, підшила обличчя, знову вийшла заміж, народила, кинув чоловік і т. д. Журналістика в Україні — дуже умовний предмет: вона, начебто, є, а ніби і немає.

Я давно не ображаюся на людей, які уявно називають себе представниками цієї професії, абстрагировала маму і додала «імунітет від заголовків» всім близьким. Але. Колись це (не дай Бог) прочитають мої діти. Інтернет все пам'ятає, і через десять років мені доведеться відповідати на незручні питання по вашим «статтям», які не мають нічого спільного з дійсністю. Заради гучних заголовків і максимум 10-ти переглядів ви, неуважаемые инфоресурси, знатно псуйте собі карму, схаменіться", - написала Слава під фото.

Фанати поставили понад 20 тисяч лайків і написали безліч коментарів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розлучена Слава Камінська заманює чоловіків шкіряним плащем і панчохами – "Така вільна".