Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Так, артистка трепетно привітала з днем народження доньку Софію від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу, показавши, як дівчинка підросла. 9 червня юній красуні виповнилося 9 років.

Знаменитість влаштувала дитині свято в стилі "Сімейки Адамсів", а на вечірку покликала близьких друзів - Філіпа Кіркорова з дітьми Аллою-Вікторією і Мартіном-Крістіном, а також Сергія Лазарєва з сином Микитою. До речі, зіркова мама навіть дозволила дівчинці пофарбувати волосся в яскраво-рожевий колір і нафарбувати нігті, а гуляння пройшли на свіжому повітрі.

🤗 Свято вдалося! 🙏 Ще раз спасибі всім за привітання! Дякую, дорогий @renat_agzamov, за смачний і гарний торт!

Фолловери не пройшли повз, сподіваючись, що у Лорак та Лазарєва роман: "Яка гарна фотографія з Лазарєвим😍Все-таки ви дуже гарно виглядаєте разом)", "Останнє фото з Сергієм 🔥🔥🔥👍❤️❤️❤️чудово виглядаєте разом❤️", "Фотки з Сергієм 3/4😻😍найкраще свято в колі кращих людей ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ви з Серьогою добре виглядаєте! 👍👍👍", "У лазарєва синуля мілашка 👍", "Вони так схожі на своїх батьків😍❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.