Близько року тому в пресі з'явилася інформація про розлучення популярної української співачки Ані Лорак з її турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Причиною розлучення називали зраду – у мережі поширилося відео, як Мурат відпочивав з київською моделлю в одному з караоке-клубів. Сама співачка ніколи особливо не коментувала свої стосунки з чоловіком, а розлучення тим більше.

Однак, пара вже давно живе окремо, а їх спільна дочка Софія залишилася з мамою в Москві. Нещодавно дівчинка відзначала свій 9-й день народження, і до цієї події Мурат вирішив показати в Instagram кілька рідкісних кадрів дочки і з дочкою. На знімках можна побачити, як Соня дорослішала, її дитячі забави і дитинство. У підписі до знімків колишній чоловік Лорак написав: "З днем народження, моя любов. 9 років, маленька дівчинка стає леді. Слава Богу, будь здорова, щаслива і успішна. Моя нескінченна любов". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Налчаджиоглу, приєднуючись до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, колишній чоловік Лорак Мурат знайшов собі молоду пасію.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що життю Ані Лорак загрожує прихильниця, що лякають заяви.

Також портал "Знай.иа" писав, що колишній чоловік Лорак Мурат показав, хто виховує їх дочку.