Пандемія коронавіруса, економічна криза, теракти у світі – до таких новин ми звикли за останні кілька місяців. Однак адже так не вистачає хоч трохи позитиву. Цей самий позитив нам подарувала Емілія Кларк, яка вирішила пограти зі своєю собачкою. Фотографії опублікувало видання Metro.co.uk.

Відразу видно, її фотограф – справжній професіонал, і точно знає, коли вловити момент.
Здивоване і щасливе обличчя Кларк на фотографіях захопило інтернет. На фото Емілія вигулює улюблену таксу Теда в Лондоні, і грає з нею в м'ячик. При цьому фотограф зумів закарбувати момент з украй здивованим виразом обличчя Кларк. Здається, її обличчя виражає єдину емоцію: “Тобі що, не цікавий мій м'ячик? Він що, занадто малий?”.

Фото Metro.co.uk

Фото Metro.co.uk

Фото Metro.co.uk

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото Metro.co.uk

Фотосесія в цілому вдалася на славу, навіть незважаючи на проливний дощ – традиційну британську погоду. Незважаючи ні на що, Кларк і її пес отримали бурю емоцій, і подарували масу позитиву своїм фанатам.

Нагадаємо, раніше Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео.

Також Знай.uа писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.