Шоу "Топ-модель по-українськи" (Новий канал) дає можливість кожній дівчині побудувати модельну кар'єру. Деякі з учасниць користуються своїм шансом, а деякі вважають за краще повернутися до життя, в якому були раніше. Однак дехто примудряються навіть поєднувати! Наприклад, учасниця першого сезону Олена Феофанова зараз працює моделлю і художницею.

Олена Феофанова

Феофанова працює педагогом одночасно у трьох модельних школах – Nartmodels, GlobalFashionSpace і Mimodelsmanagement. Завдяки цьому їй вдалося побувати в Італії, Німеччині та Іспанії. Наприклад, в Дюссельдорфі і Барселоні вона представляла модну колекцію весільних суконь, а також взяла участь у зйомках на Тижні моди в Мілані.

Олена Феофанова, фото прес-служби

Також Феофанова зараз готується запустити власний мистецький проект. Зокрема, вона розповіла, що хоче реалізувати себе як живописець. Крім того, Олена займається рукоділлям, випускаючи в'язані шапки. Знайти їх можна у фірмовому магазині бренду GannaPika.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Модель Лена Феофанова

Нагадаємо, Костромічева зізналася, як запаморочила голову чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, переможниця "Топ-моделі по-українськи" зважилася на несподіваний крок.