Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проєкт "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проєктах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Але нещодавно вона таки згадала ревізорське минуле і заглянула на кухню відомого кухаря, про що вже розповіла в соцмережі, і навіть показала відео.

У ролику Фреймут позує в компанії відомого канадсько-українського шеф-кухаря колумбійського походження Гектора Хіменеса Браво. Вони відображені на кухні, очевидно кухаря, і Ольга показує шефові, як правильно по етикету є мідії. У підписі до публікації телезірка написала: "Є "складна їжа", яку потрібно їсти за певними правилами. Як є мідії з етикету? Беремо порожню раковину від мідій, робимо з неї щипці. Далі витягуємо цим "приладом" м'ясо мідій. Якщо є соус, їмо його супною ложкою". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Олі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.