Христина Асмус – одна з найвідоміших актрис російського телебачення і дружина гумориста Гаріка Харламова. У неї мільйони фанатів, які захоплюються фільмами з її участю.

Не так давно скандальна знаменитість анонсувала на своїй Instagram-сторінці прем'єра нового серіалу "Герой за викликом", в якому зіграла роль працівника Слідчого комітету.

Також Асмус поділилася кадрами зі зйомок проекту, де постала в образі своєї героїні.

"Урааааааааааааааааа!!!!!!!! 💥 Як ми чекали!!!!! 🤞🏻 Минуло всього 2 роки)) і наш серіал "Герой за викликом" дійшов, нарешті, до глядача!!!!! 😅🎬 Серіал, в якому я зіграла одну зі своїх улюблених ролей - працівника слідчого комітету 👮🏼‍♀️🚨💪🏻 Це не традиційні погоні та стрілялки 🚔, у "Героя" багато гумору, стилю, хороші діалоги і прекрасні роботи колег ☄️👏🏻 З 15 червня!!!!! О 21:35 на НТВ!!! 📺" - написала Христина.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В описі до серіалу говориться, що в центрі сюжету виявляється Іван Лутошин. Він працює лікарем-неврологом і випадково дізнається, що у нього неоперабельная пухлина головного мозку і йому залишилося жити лічені місяці. Щоб не чекати сумного кінця, він вирішує покінчити життя самогубством. Як-то раз, зібравшись з духом, він виходить на швидкісну трасу. Але одна з машин встигає згорнути. За кермом виявляється оперуповноважений поліції Туманів. Дізнавшись про діагноз Івана, він пропонує йому взяти участь в операції із затримання небезпечних бандитів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зайнялися "Текстом" з Асмус на всю країну – Харламова доб'ють продовженням скандального фільму.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна дружина Харламова висловилася про чоловічий рід.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Асмус попросилася на ручки – "Гарік, терміново тягни мандарини".