Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Цього разу зірка показала фатам у соцмережі кумедне фото, на якому позує в компанії хлопців-фанів.

Як видно на фотографії Кароль позує на вулиці, на прогулянку вона вийшла в кокетливому кольоровому сукню, яке красиво підкреслило її витончену фігурку. Волосся Тіни розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж з червоною помадою і чарівна посмішка, вона дивиться прямо в камеру. Поруч зі співачкою стоять двоє молодих хлопців, вони також дивляться в камеру і посміхаються. У підписі до фото говориться: "#споклонниками ❤ #ТинаКароль #TinaKarol". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.