Сандальна російська співачка Лоліта Мілявська, яка наразі перебуває на карантині через коронавірус та лише іноді "виходить" в люди, оприлюднила відео, на якому похизувалася своєю "шкірою", яку їй вдалося скинути під час самоізоляції.

Даний ролик з'явився на Instagram-сторінці артистки, де вона вже встигла зібрати двохмільйонну армію шанувальників, яких частенько радує приємними "сюрпризами".

Так, на кадрах співачка зізналася, що полюбляє казку про змію, яка пізніше перетворюється на "класну бабу" та провела паралелі з собою, запевнивши, що і вона теж ніби "скинула" зайве та стала нешкідливою та корисною.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Я дуже люблю цю дитячу казку про якусь змію, яка скидала шкіру, а потім ставала класною бабою. Я хочу відкрити секрет – я не змія, я скинула свою шкуру і залишила її тут. Ось це моя шкура за карантин", - сказала вона та продемонструвала, ймовірно, висушену шкіру корови, яка сушилася на вулиці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелося на початку періоду "російської" життя.

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська закликала шанувальників пройти тест на СНІД.