Відома російська 64-річна співачка Лариса Доліна активно веде власний блог у соціальній мережі Instagram, де зрідка публікує свої нові знімки та відеоролики.

Так, деякий час тому на сторінці російської артистки з'явилася фотографія, на якій вона позує у світлій сукні, розшитій стразами та з глибоким декольте. В якості аксесуару Доліна вибрала діамантові прикраси та мереживне болеро під колір сукні.

Лариса Доліна, скріншот Instagram

У свою чергу, користувачі мережі почали критикувати настільки відвертий і кричущий образ артистки, проте знайшлися й ті, хто оцінив зовнішність знаменитості.

"Боже, це так без смаку!", "Нормально ще", "Головний маневр - відвернути увагу від провисших брилей відвислими бідонами", "Краса❤️❤️", "Страшко звичайно рідкісне🐷", "Шайтан в образі людини, безнадійно втрачене обличчя", - прокоментували користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ларису Доліну застали за дивним заняттям на кладовищі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін замість своєї дружини Алли Пугачової "вигуляв" Вайкулє.

Також "Знай.ua" писав, що Лариса Доліна у супроводі доньки Ангеліни та онучки Олександри відвідала дитяче новорічне свято.