Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала новий знімок з стильній фотосесії в розкішному особняку "Будинок Лібермана" в Києві.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася в чорному брючному костюмі, під піджаком якого, схоже, нічого немає, зате є купа прикрас, які не приховують голе декольте. Свій образ модель доповнила яскравими зеленими туфлями на шпильках. Її волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж, Алла сидить навпочіпки і гордовито дивиться в камеру. У подпсии до кадру Добкіна написала: "Сама цікава зйомка в моєму житті. Як вам?". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що на цьому кадрі дівчина не схожа сама на себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.