Відома керівниця гурту "Лісапетний батальйон" та директорка одної з музичних шкіл Наталя Фаліон закликала українців цінувати кожен момент свого життя та навела невеликий приклад з грибами, які вона знайшла напередодні.

Відповідний відеоролик вона оприлюднила на власному YouTube-каналі.

"Як гарно почався ранок. Прийшла в ліс ніби погуляти, а знайшла грибочки. Це мої перші гриби не тільки в цьому сезоні, а й за декілька років. Боже, як мало треба для щастя – знайшла декілька грибів і зраділа. А байдуже: роботи немає, дощу на грядки немає, а гриби ростуть. Так що можна йти по гриби – голоду не буде!

Скріншот з відео

Сьогодні гарний літній день, знаходьте моменти щастя, маленькі. Ось такі, як я сьогодні знайшла. Грибники, вдачі вам, повні кошики грибів", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто зауважити, що "Лісапетний батальйон" — це продукт об'єднання двох народних гуртів "Забава" (естрадно-фольклорний гурт із містечка Скала-Подільська Борщівського району Тернопільської області) та "Бабине літо" (аматорський театр, що працював при П'ятничанському сільському будинку культури) керівником яких була та є Наталя Фаліон.

Нагадаємо, KAZKA змусила "плакати" не тільки Україну: улюбленці Нікітіна встановили нечуваний рекорд у Росії, подробиці

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька скандального Добкіна змусить українців кинути пити: "Спорт, баня і прогулянки"

Знай.uа писав, львівські хлопці з Randevu вдихнули в легендарну "Гуцулку Ксеню" нове життя, де ваші трембіти - душевне відео.