Відома українська співачка, тренер програми "Голос Країни" Тіна Кароль, якій приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, оприлюднила унікальний ролик, на якому вона продемонструвала свою прекрасну фігуру, зокрема власні сідниці в легінсах.

Дане відео з'явилася на Instagram-сторінці знаменитості, куди остання частенько викладає різноманітні фотографії та ролики на радість численним фанатам.

Так, на кадрах видно, як Кароль йде вулицею, можливо, під час пробіжки, та знімає себе на камеру, а потім піднімає телефон та демонструє свої груди в спортивній білизні та сідниці в легінсах. І варто зауважити, що виглядає вона досить сексуально.

Тіна Кароль, фото - Instagram
Тіна Кароль, фото - Instagram

Щодо користувачів мережі, то вони заявили, що вона виглядає прекрасно, а також запевнили, що Балану, в компанії якого її часто помічали, дуже пощастило і він має її берегти, як зіницю ока.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, нещодавно Кароль порадувала своїх фанатів піснею в прямому ефірі. Так, вона взяла участь в одному з шоу на радіо Хіт ФМ, і виконала свою нову пісню "Йди на життя". Оригінальне виконання наживо могли чути абсолютно всі слухачі радіо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оголений "чупа-чупс" Лободи, Кароль і Тарабарової - вагітні животики, які не гріх і показати.

Як повідомляв Знай.uа роман Тіни Кароль і Дана Балана зробив парочку мільйонерами.

Знай.uа писав, Тіна Кароль згорнулася клубочком і показала, як вміститись у валізу.