Після невеликого відпочинку з сім'єю, популярна британська співачка Вікторія Бекхем продовжила працювати над власним брендом. Виходячи з її фотоблога, знаменитість планує зайнятися благодійними цілями, а саме підтримкою ЛГБТ-спільноти. Відповідне фото вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Родина Бекхемів, фото з вільних джерел
Родина Бекхемів, фото з вільних джерел

Так, Бекхем розмістила знімок, на якому зображена в білій футболці з райдужним написом: "Listen Without Prejudice", що перекладається, як "Слухай без упереджень/оману". Таким чином, знаменитість планує підтримати рух сексуальних меншин.

"Я завжди відчувала глибокий зв'язок зі спільнотою ЛГБТК + і пишаюся тим, що допомагаю підтримувати їх постійне послання про позитивні зміни та відкритість. У цьому році на футболці My Pride зазначено назву легендарного альбому Джорджа Майкла 1990 року, випущеного рівно 30 років тому... Він був справжньою іконою, а альбом, його музика і ця футболка – нагадування про те, щоб завжди бути добрими та слухати один одного. Це те, у що я щиро вірю, і послання, яким я живу кожен день", – написала Вікторія.

Вікторія Бекхем, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Слід зазначити, що чверть продажів одягу піде на роботу фонду, який бореться з безпритульністю серед сексуальних меншин.

У свою чергу, Джордан також поділився повідомленням Вікторії та заявив, що з гордістю підтримає її ініціативу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сім'я Бекхемів придбала житло в самому престижному хмарочосі Майамі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вікторія Бекхем відмовилася від планів домагатися урядової допомоги, щоб зайняти 30 членів персоналу її модного бренду.

Також "Знай.ua" писав, що Вікторія Бекхем відсвяткувала своє 46-річчя.