Стас Костюшкін взяв участь у шоу “Альона, блін!”, у якому відверто розповів про те, про що багато людей намагаються мовчати. Соліст “Чай Вдвоем” розповів, що в дитинстві став жертвою насильства. Цей епізод в його житті стався, коли йому було всього 8 років. Однак замість того щоб підтримати виконавця, російський шоу-бізнес показав всю свою гнилу, огидну сутність. Над Костюшкіним почали знущатися.
Початку цькування Ксенія Собчак.

Розмірковуючи про політику, вона заявила: "Що ж то далі буде? Почнуть наркотики нам у машини підкидати? А потім взагалі всіх згвалтують, як Стас Костюшкін". При цьому сама Собчак виховує маленького сина. Однак ця фраза порівняно м'яка порівняно з тим, що витворив дизайнер Саша Арутюнов. Він вчепився в спогад Костюшкін про запах тютюну, і відпустив абсолютно ідіотську жарт “А він випадково не переплутав з сигарою?”.


Костюшкін був в абсолютному шоці від того, що відбувається цирку, і тут немає нічого дивного. Російський шоу-біз явно переходить усі мислимі і немислимі межі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, экс-соліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.uа" писав, що екс-соліст Чай Вдвоем відправився в чистилище.