На даний момент активно йде підготовка до другого сезону популярного тревел-шоу "Lе Маршрутка". До того ж, знаменита маршрутка телеведучої Лесі Нікітюк вже не буде виглядати так, як раніше. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Маршрутка Лесі Нікітюк, Новий канал

Так, вже восени на екрани вийде новий сезон "Lе Маршрутки" з Лесею Нікітюк. В Україні ще залишилися місця, де не ступали довгі ноги телеведучої. Але це ненадовго, адже вся команда – на низькому старті та вже зовсім скоро відправиться в дорогу. Поки маршрут вдосконалюється, оновлюється й транспортний засіб "Богдан".

У свою чергу, Леся зробила сюрприз фанатам і поділилася подробицями про апгрейди свого знімального транспорту.

"Маршрутка готується до хімчистки, заміни декорацій. Над нею працюють, не покладаючи рук. Наприклад, нам переробили стелю. Зараз поставимо кондер. І поїдемо у МРЕВ переоформляти маршрутку. А зірки взагалі їздять у МРЕВ переоформляти маршрутки? А я їжджу! МРЕВ, чекай", - поділилася Леся.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Маршрутка Лесі Нікітюк, Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк раптово впала на сходах ресторану.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк поділилася своїми правилами відвідування салонів краси на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що схудла Леся Нікітюк гаряче станцювала перед холодильником.