В останні роки відома російська співачка Алла Пугачова веде досить замкнутий спосіб життя і рідко з'являється на публіці. Тепер у артистки повно сімейних турбот, зокрема, виховання близнюків Гаррі та Лізи. Однак, Примадонна не забуває радувати своїх вірних фанатів архівними знімками, які ті зустрічають з особливим ентузіастом.

Як відомо, багато хто любить трохи поностальгувати: згадати свою молодість і ті події, що тоді відбувалися. На цей раз шанувальники Пугачової вирішили нагадати їй минулі часи та розмістили знімок на сторінці Instagram, на якому артистка, ще зовсім молода, відображена в обнімку разом зі своєю маленькою донькою Крістіною Орбакайте. Вони позують спиною до камери, озираючись через плече, на довгій дорозі, уздовж якої на узбіччі щільно ростуть зелені дерева.

Алла Пугачова з донькою, скріншот Instagram

"Завмирають у слід тобі чоловіки , Якщо мені не віриш -озирнись 💖", - підписали кадр фанати.

У свою чергу, у коментарях користувачі почали завалювати Примадонну компліментами і захоплюватися її молодістю та красою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Яка гарна і молода на цьому фото Алла Борисівна 🌹🌹🌹", "Дівчатка,ви найкрасивіші на заздрість усім 👍👍👍", "Жалість роздають безкоштовно, а от заздрість потрібно заслужити!", "Ви прекрасні, вас не змінюють року, все така ж дивовижна Аллочка. 🌼🌼🌼", - відреагували фанати.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що донька Алли Пугачової та Максима Галкіна стала диктором на "телебаченні".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін виступив із спростуванням чуток про те, що Алла Пугачова отримала від держави фінансову допомогу.

Також "Знай.ua" писав, що Максим Галкін розмістив відео, на якому його син не дуже культурно висловився.