Сандальна російська співачка Лоліта Мілявська, яка наразі перебуває на карантині через коронавірус та лише іноді "виходить" в люди, оприлюднила відео, на якому розповіла про свого таємного прихильника, а також про можливість виграти Range Rover Sport.

Даний ролик з'явився на Instagram-сторінці артистки, де вона вже встигла зібрати двохмільйонну армію шанувальників, яких частенько радує приємними "сюрпризами".

Відтак, Лоліта пообіцяла подарувати 1 мільйон рублів тим щасливчикам, які зроблять всього одну річ, а точніше підпишуться на друзів її таємного шанувальника в Instagram.

Лоліта, фото з вільних джерел
Лоліта, фото з вільних джерел

"Піднімаємо попу, беремо в руки гаджети і починаємо активну роботу. Я рада, що можу доставити вам безкоштовне задоволення. Будь-хто з вас може отримати цей крутий Range Rover Sport або ж переможець зможе забрати 1 мільйон рублів", - підписала вона ролик.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щодо самого відео, то в ньому скандальна артистка детальніше розповіла про цей "халявний" конкурс та пожартувала, що "окрім авто, забрати можна буде і її - з пробігом".

Варто зауважити, що такий спосіб розіграшу грошей в соціальних мережах майже завжди є оманливим: користувачі виконують усі поставленні вимоги, а подарунки в свою чергу не отримують.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелося на початку періоду "російської" життя.

Також "Знай.ua" писав, що Підстаркувата Лоліта не витримала та показала свою шкуру – "Дуже люблю"