Як відомо, кожного року в Британії проводять опитування серед жителів, щоб скласти рейтинг найвпливовіших дітей знаменитостей. Перші рядки топа зазвичай поділяють принц Джордж і дочка Вікторії і Девіда Бекхемів - Харпер. Якби такий рейтинг складали в сусідній країні, то 6-річна Ліза Галкіна, безумовно, очолила б його.

А воно й не дивно чому, адже діти Алли Пугачової і Максима Галкіна - справжні зірки мережі. Відео з їх участю б'ють всі рекорди за переглядами. Нещодавно шанувальники оцінили численні таланти Лізи і Гаррі, а також побачили здібності дівчинки в плаванні.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми, фото: Instagram

А вже в новому ролику 6-річна принцеса демонструє розтяжку не гірше легендарної Волочкової, а також, уявивши себе ніндзею, показала, як вона вміє битися, та які прийоми знає. Водночас на кадрах можна помітити й Пугачову, яка стояла осторонь та спостерігала за Лізою.

А пізніше, коли дівчинка закінчила "тренування", знаменитість не просто похвалила дочку і порадила тренуватися, але показала прийом. Пугачова в затишному халатику змахнула ногою і вдарила по шафі. "Мама, ну ти даєш", - встиг лише сказати глава зоряного сімейства.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили дівчинку теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Галкін за спиною Пугачової перетворився на Путіна - "Суворий режим"

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачову не впізнати – Галкін показав хоум-відео з Аллою Борисівною.

Також Знай.ua писав, що Максим Галкін до сліз зворушив привітанням для Пугачової, Орбакайте і маленької доньки, відео.