Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу кілька знімків з конкурсу краси, на якому був ведучим, а ще показав фотографії свого кумира – британського коміка Ріки Джервейса.

Як видно на фотографіях Володимир оточений красунями-моделями, з якими явно кокетував, розважаючи публіку. У підписі до публікації телеведучий розповів про те, що його кумир Джервейс на церемонії "Золотий Глобус" винайшов так звану "прожарювання", яку сам Остапчук використовував на українській церемонії "Юна". Більш того, він зізнався, що збирається зробити це знову вже в цьому році. "Рікі Джервейса важко назвати привабливим або «красенем», але це найбільш переконливий і правдивий ведучий у світі", - пише Остапчук, який явно хоче бути схожим на свого кумира.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.