Відомий молдавський виконавець Дан Балан, який був тренером в українському талант-шоу "Голос країни", і якому приписують бурхливий роман з не менш відомою співачкою Тіною Кароль, зізнався про свій ідеальний ранок.

Відповідний ролик з артистом оприлюднили в соцмережі Instagram.

Відтак, у відео, яке ймовірно відзняте кілька років тому, адже на ньому Балан виглядає досить молодо та має унікальний чорний капелюх, дає інтерв'ю для журналістів. Відтак, один з них запитує артиста, який ранок для нього є ідеальним.

Балан, фото: Instagram
Балан, фото: Instagram

"Мій ідеальний ранок той, коли я прокидаюся і відчуваю, що саме той ідеальний ранок", - коротко сказав артист та почав кумедно сміятися.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то такий ролик їм сподобався - про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що Тіні Кароль, з якою артиста останнім часом все частіше бачать разом, поталанило.

До слова, Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, шанувальники як і раніше сперечаються: одні запевняють, що це такий спосіб для залучення уваги до проекту "Голос", інші - щирі почуття.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі виклали відео поцілунку Дана Балана та Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль засвітила розкішні груди та струнке тіло.

Також "Знай.ua" писав, що фанати показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.