Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. І після серії вельми відвертих знімків, цього разу Даша показала більш скромне, хоча і спокусливе фото, а в підписі до нього розповіла про домашній одяг.

На знімку видно, що Даша зафіксувала вона сама себе в дзеркало на телефон. Дівчина з'явилася перед камерою в коротенькому білому пеньюарі, поверх якого накинула шовковий халатик. Цей наряд красиво підкреслив фігуру красуні і оголила стрункі ніжки. Волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Ульянова каже, що всі звикли вбиратися, тільки виходячи в люди, а потрібно бути красивим не лише для інших, але й для себе. "А Ви помічали, як красива одяг впливає на наш стан і настрій? Ми звикли красиво і стильно одягатися для виходу «в люди», але чомусь часто не вважаємо за потрібне красиво одягатися для самих себе і близьких нам людей, саме в домашній атмосфері ми нехтуємо цим правилом"- пише Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.