Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу кілька знімків з власного випускного, на яких з'явилася в дуже незвичному образі.

Як видно, Марія вирішила показати публіці кілька кадрів з карантинного випускного. На кількох знімках дівчина зображена на галявині біля ресторану, де, очевидно, проходило свято. Для випускного Маша вибрала коротке біле сукня з мереживним декором, а свій образ доповнила кокетливими світлими черевиками. Також на одному з фото випускниця позує в компанії своїх однокласників. У підписі до публікації Полякова-молодша написала: "Ось так я провела свій випускний з 9 класу. У цій школі я провчилася 9 чудових років, які я ніколи не забуду! Спасибі вам усім, хоч я і йду, я завжди буду подумки з вами, мій улюблений 9 а клас. Поки пишу цей коментар плачу". Фанати не залишили без уваги таку публікацію дівчата, і почали активно обговорювати ці фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.