Маша Полякова – 14 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Однак, чим далі, тим більше шанувальники помічають, що знімки дівчинки стають все більш гарячими. Нещодавно Маша разом з сім'єю відправилася на відпочинок у спекотну Мексику, звідки, власне і постить ці нескромні фото.

Нещодавно Полякова молодша і старша викладали в соцмережі на своїх сторінках спільні фото, але в цей раз Маша показала "доросле" фото, на якому позує у відвертому образі. Як видно, перед камерою юна модель з'явилася в крихітному гірчичному купальнику, який підкреслив округлі форми. Її довге волосся розпущене і укладене на одне плече, а на обличчі немає макіяжу. Красуня стоїть боком до камери і проникливо дивиться в камеру. При цьому в підписі до фото Маша написала: "Що якщо я буду постити більше таких фото?". Треба сказати, що така публікація здорово здивувала шанувальників, і вони кинулись її обговорювати.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.