Старша дочка співачки Олі Полякової підростає точною копією знаменитої мами: статна, довгонога, фігуриста. 14-річну Машу вже можна зустріти на багатьох світських заходах столиці.

Маша Полякова

Дівчина активно займається вокалом, танцями і має всі шанси стати зіркою. Так чим же зайняті будні Маші, ким хоче стати в майбутньому й за що її лає мама - в ексклюзиві “Знай.ua”.

Полякова зі старшою донькою
Полякова зі старшою донькою

За словами дівчини, улюбленими її заняттями, окрім навчання у школі, є вокал, плавання, гра на фортепіано і танці на пілоні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Буденні дні дочки Полякової повністю розписані. Як зізналася Маша, додому вона повертається із занять пізно. Тому головне зауваження від мами - не завжди зроблені уроки. Вчиться дочка співачки в київській гімназії “Консул” - елітний учбовий заклад, учні якого успішно здають ЗНО з англійської мови. Середній бал Полякової у школі - 8-9-10. Також вона назвала свій найпроблемніший урок.

“Не розумію біологію. З українською мовою теж є труднощі, але не дуже”, - поділилася Полякова.

Маша Полякова

Не так давно Маша почала професійно займатися вокалом. На питання про те, чи хоче вона побудувати кар'єру, як її зіркова мама, дівчинка відповіла, що ще думає.

“Я займаюся звичайним вокалом - поп, не оперним. Але доки не знаю, ким хочу стати. Можливо, адвокатом. Мені дуже подобається захищати і звинувачувати людей”, - з посмішкою сказала Маша.

Нагадаємо, українська співачка Оля Полякова знайшла спосіб, як зробити підтяжку обличчя без хірургічного втручання. Про це пише Clutch.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Також Знай.ua писав про те, що у день виборів екс-солістка Віа Гри Санта Дімопулос розкритикувала фотографію в Instagram-акаунті співачки Олі Полякової, на якій вона позує з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.