Відомий російський співак, великий шанувальник політики Володимира Путіна Олег Газманов звернувся в соціальній мережі до своїх шанувальників через шахраїв. Газманов сказав, що його ім’я використали шахраї, просуваючи медикаменти і прикриваючись під видом ЗМІ "Медузи". Газманов вибачився перед "Медузою" і запрпоонував захистити своє "добре ім’я".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Газманова в мережі Instagram.

"Добавлю к этому, что уверен- #медуза мониторит таких мошенников и так же как я позаботится о своих читателях. А в мою ленту ожидаемо набежали обезьяны с оскорблениями - нагадили и убежали. Спасибо-Есть кого БАНИТЬ! Без вас было бы скучно. Ничего - привык. Сгодитесь для активной массовки;))) ", - підписав нову публікацію Олег Газманов.

Варто нагадати нашим читачам, що ще в травні росіяни звернули увагу на російського співака Олега Газманова. Він хвалився предками, які брали участь у Другій світовій.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, користувачі Twitter звернули увагу на кількість нагород у співака, який не має до перемоги у Другій світовій жодного відношення. Тому в соцмережах розгорілися гарячі дискусії щодо походження нагород у співака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Газманов взяв шаблю і прийняв бур'яни за "ворогів святої Русі".

Як повідомляв Знай.uа улюбленець Путіна Газманов на карантині заговорив з транспортом.

Знай.uа писав, фанат Путіна Газманов з веселими пісеньками добрався до Кіркорова.