Супермодель з Бразилії Алессандра Амбросіо була помічена по дорозі на пляж, одягнена в бікіні, об'ємну сорочку кавового кольору і джинсові міні-шорти з бахромою. На обличчі в неї була захисна маска.

Красуня - постійна учасниця показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм, обличчя багатьох модних брендів, включаючи Christian Dior, Armani Exchange, Next, одна з «ангелів» Victoria’s Secret. Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами свого життя з шанувальниками в соцмережі.

Алессандра Амбросіо, фото Instagram
Алессандра Амбросіо, фото Instagram

Алессандра Амбросіо, фото Instagram
Алессандра Амбросіо, фото Instagram

Алессандра Амбросіо, фото Instagram
Алессандра Амбросіо, фото Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, в цей раз модель показала спокусливе пляжне фото, на якому позує з кавою біля моря. На одній з фотографій Алессандра стоїть боком до камери, демонструючи пружну попу і підкачані ноги, одягнена в бікіні, об'ємну сорочку кавового кольору і джинсові міні-шорти з бахромою.

Шанувальники в захваті від такого пікантного фото супермоделі і засипають Алессандру компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо роздяглася в людному місці. Модель вразила шанувальників спокусливим фото на пляжі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret спустилася на червону доріжку без білизни.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівголий ангел Victoria's Secret розкрила свою квітку.