Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила розкішні кадри з басейну, показавши, як проводить спекотні літні дні і засвітивши струнку фігуру в чорному бікіні. Так, артистка зізналася, що діти не дали їй вдосталь насолодитися водою і сонцем, адже старший 13-річний син Артур атакував зіркову маму за допомогою водяного пістолета. Варто зазначити, що у Сергія і Сніжани троє дітей: 13-річний Артур, 10-річна Веселіна і малюк Єлисей, якому скоро виповниться рік.

Коли у багатодітної мами настає мить повного релаксу, у дітей різко з'являються підступні плани🤪 Знайомо? Див. фото 2 пожартувала Бабкіна

Фолловери не пройшли повз: "Гарного відпочинку 🌸Фото чудове😉", "Ви шикарна!🔥🔥🔥🤗🤗🤗😍", "Красива😍", "😂О так, дуже знайоме".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Сергій Бабкін виставив спільний сімейний кадр з коханою дружиною Сніжаною, взявши участь у важливому соціальному проекті HeForShe Ukraine - рух за гендерну рівність. Так, артист розповів, як їх велике і дружне сімейство ладнає в чотирьох стінах, особливо відзначив так звані "домашні обов'язки".

Як виявилося, подружжя не розподіляють обов'язки між собою, а живуть, як єдине ціле, намагаючись допомагати один одному у всьому, хоч сміття в домі все ж таки виносить чоловік, як і піднімає важкі речі. Сергій упевнений, що стосунки будуються на ініціативі, бажанні, увазі і повазі до партнера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.