Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила відео, на якому її чоловік Віталій Борисюк похвалився співочим талантом, виконавши прем'єру пісні "Снігова королева". Так, численні шанувальники артистки захопилися голосом її коханого чоловіка, засипавши Віталія компліментами.

Співає ВІТАЛІЙ БОРИСЮК @vitaliyborysyuk 🎸 Прем'єра пісні!🤩 «СНІГОВА КОРОЛЕВА» 🌬 Слова і музика @yaremenkomusic 🎤🎼 Дами,дівчата,хто впізнав себе в цій пісні?🤩

Фолловери не пройшли повз: "Мені здається українською, дуже привабливо звучав би !!!👍👍👍", "Дуже приємний голос!👍А пісня про Вас Олю?❤️", "Тащуся від вашої пари", "Віталій талановитий безумовно😍, пісня класна🔥❤️", "Вам личить співати.", "Супеееер💥", "Клас!🙌👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏😍", "На жаль так завжди-в родині хтось лідер, а хто залишається в тіні.👏", "Браво! А так холодно? Ваш темперамент розпалить будь лід !💜💜💜💜💜💜💜".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Ольга Сумська поділилася радісною новиною - у травні місяці вони з чоловіком Віталієм Борисюком відсвяткували важливу дату - вже 29 років разом. Так, артистка згадала найбільш зворушливі моменти, такі як перший поцілунок, знайомство в театрі, а також видала секрет міцного шлюбу.

Пара проводить час разом і на роботі, і вдома, проте не втомлюється один від одного. Також в недавньому прямому ефірі з Ольгою Поляковою, Сумська зізнавалася, що пішла до Борисюка від першого чоловіка, Євгена Паперного, який був старший за красуню на 16 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.