Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив трепетну сімейну серію фото, позуючи з красунею-дружиною Лілією і їх сином Леоном. Так, артист і його рідні приміряли схожі зручні спортивні костюми, так званий "family look". Влад також зізнався, що міцна та дружна сім'я - його найбільша гордість і найкраще досягнення.

Сім'я - моя гордість і найбільше досягнення. Немає нічого крутіше, ніж йти за руку зі своїм сином, особливо коли за другу його тримає кохана Дружина. У нашому новому “family look” відчуваємо себе справжньою командою. Дівчатка врахували всі наші побажання, зняли мірки і динамічно пошили цю красу. Спасибі! Це Кайф!..😁 поділився радістю Яма

Фолловери не пройшли повз: "Німий захват!", "Хтось ЯВНО НЕ дивився фільм Джентльмени😁😁👍👍👍", "Гарна сім'я😇 Дружина прям чарівність💎 і синочок красень. Всіх благ вам😉", "Влад ось так треба йти по життю,за руку тримати всю свою сім'ю,удачі Вам друзі 👍❤️👏", "Для повного щастя Вам потрібна ще маленька дівчинка:)", "Влад дружина у вас неземної краси...така гарна..таке обличчя ..такі очі..Будьте щасливі!!!!💟💟💟💟💟", "Красива сім'я", "Ваша дружина -витвір мистецтва! Яка ж вона красива 😍".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще