Дмитро Комаров, прихильник екстремальних мандрів по всьому світу і ведучий тревел-шоу “Світ навиворіт” закликає українців подорожувати цього літа Україною і на власному прикладі показує як це робити легко і цікаво.

Дмитро Комаров разом із дружиною Олександрою Кучеренко, “Міс Україна 2016”, з якою він познайомився на проєкті “Танці з зірками” здійснив невелику мандрівку, яку висвітлював на своїй сторінці у мережі Instagram. Комаров переконаний, що в Україні є красиві місця, які варто відвідати. Першим пунктом його мандрівки стала Житомирська області: “Кияни та гості столиці можуть з’їздити “одним днем” хоч завтра. А жителям Житомира взагалі пощастило – краса зовсім поруч”.

Перша зупинка - Коростишівський кар'єр: “З 1850-х років тут добували граніт, але розробку закінчили, кар’єр затопили. У підсумку вийшло неймовірно красиве рукотворне озеро, оточене лісом, з вражаючими пейзажами, крутим скелястим берегом”, – так підписав доволі екзотичне фото з кар'єру Комаров. До речі, біля кар'єру є наметове містечко, в якому можна зупинитись на кілька днів.

Друга зупинка - село Дениші. Це - місце мрії для скелелазів. Комаров розповів: “Це ще і пейзаж, від якого мурашки: високий скелястий берег підноситься над річкою Тетерів, а навколо – дуже старий ліс, який буквально випромінює силу. І повітря, яким просто не можеш надихатися”.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров дав важливу пораду українцям.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров показав незвичну еволюцію свої пригод — від України до Амазонки, "Томатіни" та карнавалів.

Також Знай.ua писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" розшифрує долю України – провидці з Гонконгу розкриють майбутнє.