Турецька акторка Пелін Карахан отримала всесвітню популярність після виходу в світ "Величного століття", де зіграла роль доньки султана Міхрімах. Варто відзначити, що серіал дуже популярний серед українців.

Нещодавно дівчина розмістила барвисту фотографію на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На фото Пелін позує біля мандаринового дерева в своєму подвір'ї. Знаменитість одягла коротку квіткову сукню, яка вигідно підкреслила її апетитні форми. Актриса грайливо посміхається на камеру, трохи нахилившись убік.

Як відомо, на початку 2014 року, Карахан зав'язала стосунки з турецьким бізнесменом Бедрі Гюнтаєм. У травні 2014 року вони побралися, а в червні у палаці Аділе Султан відбулося весілля. 27 грудня пара стала батьками – Пелін народила сина, якого назвали Алі Демір.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актриса серіалу "Величне століття" знялася у відвертій фотосесії: вже не скромна Міхрімах.

Як повідомляв портал Знай.uа, неймовірна донька султана Міхрімах з "Величного століття" похвалилася своїми мандаринками.

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала шанувальників сліпучою усмішкою.