Ведуча Олена-Крістіна Лебідь за час зйомок проекту "Аферисти в мережах" (Новий канал") часто опинялася в небезпечних ситуаціях. Саме тому у неї є кодове стоп-слово "Щука", яке вона кричить, коли опиняється в біді. Команда аферистів тут же приходить їй на допомогу. Однак у новому випуску все пішло не так.

"Вперше мене підпалили, – дивує результатами зустрічі з шахраєм Олена-Крістіна Лебідь. – Це те, що шокувало всіх. Особливо, коли ми дізналися, заради чого!"

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

Чергового афериста команда проекту знайшла на сайті знайомств. Точніше, це він вийшов на Олену-Крістіна Лебідь, представившись її однокласником. В процесі спілкування чоловік зізнався, що помилився, але писати не перестав.

"Він закидав мене повідомленнями і зізнаннями, – згадує ведуча "Аферистів в мережах" – проекту, який не один рік з успіхом показує Новий канал. – Забивав голову сердечками. Так швидко «закохуються» тільки аферисти".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

А при особистій зустрічі, яка пройшла в романтичному місці з видом на Дніпро, незнайомець відволік Олена-Крістіна Лебідь і підпалив їй сукню. Ведуча і отямитися не встигла, як шахрай зник у невідомому напрямку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елена-Крістіна Лебідь відбилася від рук екс-міністра Розенко і викрала машину у таксиста.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко показала собачі витівки подружки.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко зізналася, як її "смажить" просто на вулиці.