Відома російська телеведуча, комедійна акторка Катерина Варнава більше не становить загрозу національним інтересам України і їй знову дозволили відвідувати нашу країную.

Катерину Варнаву виключили зі списку осіб, що представляють загрозу для національної безпеки країни. Відповідний наказ від 18.03.2020 опубліковано на сайті Міністерства культури, молоді та спорту України.

Таким чином епопею з Катериною Варнавою та її забороною на в'їзд в Україну завершено.

Минулого тижня адміністративний суд залишив без розгляду заяву про виключення Катерини Варнави з "чорного списку" СБУ, оскільки Новий канал вчасно не звернувся до суду. У мовника вже не було сенсу в цьому, адже Катерину Варнаву виключили зі списку осіб, що загрожують нацбезпеці України. Про це пише MBR.

“Оновити Список осіб, які представляють загрозу для національної безпеки, виключивши звідти Варнаву Катерину Володимирівну”, – сказано в оприлюдненому наказі Мінкульту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зазначимо, що Варнава була внесена в “чорний список” СБУ у 2017 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подругу Притули Катерину Варнаву офіційно внесли до списку ворогів України

Як повідомляв портал Знай.ua, Варнава відмовилася від пластики і знайшла альтернативу "уколам краси"

Також Знай.ua писав, Варнава розповіла, як над нею знущалися до популярності