Колишня дівчина Джонні Деппа Ембер Херд намагається звинуватити свого колишнього коханого в жорстокому поводженні. Судова справа Херд проти Деппа за звинуваченням у домашньому насильстві триває вже кілька місяців, однак з-за пандемії коронавіруса воно призупинене. І в цей момент почалося найцікавіше: адвокати “побігли”. “З тонучого корабля”?

Ембер Херд, фото 24 канал
Ембер Херд, фото 24 канал

В американських ЗМІ активно поширюється версія, що масове звільнення адвокатів Ембер пов'язано з тим, що ніякої справи насправді немає. Вся історія придумана Херд з простою та зрозумілою всім метою – отримати з колишнього грошей з нічого.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages
Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages


Офіційна версія відмови адвокатів від співпраці – карантин, оголошений в США з-за коронавіруса. Нібито подорожі між містами стали занадто складним і дорогим справою. Ймовірно, після таких подій Ембер слід було б відкликати позов, відмовитися від претензій, і бути віддана забуттю. Інакше якби справа розглядалася далі, а адвокатам раптово стало б “дорого” їздити, Херд могла б і у вязницю потрапити. Депп-то напевно сплатив своїм адвокатам таксі на рік вперед.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп потрапив у расистський скандал

Як повідомляв портал Знай.ua в нових "Піратів Карибського моря" капітана Джека Горобця зіграє красуня з "Месників"

Також Знай.uа писав, Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд