Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав архівне відео, зізнавшись, як сильно хоче скупатися в солоній морській воді і позасмагати на пляжі. Так артист показав, як проходила одна з його відпусток, коли красень борознив водні простори за допомогою яхти, а після і сібоба (так званий підводний скутер, який набув популярності за останні 5 років в сфері дайвінгу та яхтингу).

Щось на море охота 🧜🏻‍♂️ поділився емоціями Галкін

Фолловери не пройшли повз і теж почали ностальгувати: "Як дельфін!!!👍👍👍", "а кому не охота.... ой, Максим Олександрович, все буде! головне вірити!! добра вам!!", "Красиво жити не заборониш ,так Максим ?👍🏽🤪", "Дуже охота на море 😍", "😀😀😀👍👍 Красааа!", "Шикардос, Макс👍", "👏👏👏👏👏👏 Молодець!", "Ех 🤗", "Дражнитесь🥺", "Море 🌊 який кайф 😀".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Максим Галкін виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою. Так, брат і сестра грали в саду в спекотний літній день, стрибаючи на батуті перед обідом, а коли тато покликав сина дізнатися, як йому погода, той вперше задіяв не найінтелігентніші слова. Гаррі відзначив, що на вулиці по-справжньому спекотно, а йдучи додав, що він "ухандохався".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.