Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне архівне фото, позуючи в салатовій лляній сукні на останніх термінах вагітності рік тому. Так, артистка засвітила величезний вагітний животик, нагадавши таким незвичайним чином численним шанувальникам, що 18 червня їх третій дитині, малюкові Єлисею, виповнюється 1 рік. Варто відзначити, що в дружній сім'ї Бабкіних троє дітей: 13-річний Артур, 10-річна Веселіна і Єлисейчик.

Цьому фото рівно 1 рік💚 Завтра я зустрінуся зі своєю третьою Галактикою, ім'я якої Єлисей💫 поділилася радістю Бабкіна

Фолловери залишилися в захваті: "Красива👍🔥", "Незабутньо! ❤️😍❤️", "Здорово 👍👍👍 Це щастя❤️", "найсолодші спогади 😍", "Яка ви ніжна і казкова ❤️", "Такий халатик приємний😉👍", "Гарненька😍😍😍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Сніжана Бабкіна виставила розкішні кадри з басейну, показавши, як проводить спекотні літні дні і засвітивши струнку фігуру в чорному бікіні. Так, артистка зізналася, що діти не дали їй вдосталь насолодитися водою і сонцем, адже старший 13-річний син Артур атакував зіркову маму за допомогою водяного пістолета.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.