Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила пікантне фото, позуючи в сміливому сексуальному образі. Так, артистка приміряла облягаюче міні-плаття фіолетового кольору, виставивши напоказ струнке тіло і розкішні груди. Вбрання Тіна доповнила натуральним денним макіяжем і грайливим поглядом.

Фолловери залишилися в захваті і почали засипати Кароль компліментами: "Ніфіга ж собі. Що за секс, Тіночка Григорівна?😍", "Жінка-кішка😍🔥", "ОУ ❤️🔥 ТІН ітак спекотно, а ти градусів додаєш 😂 Горююююю🔥🔥🔥", "Красуня", "Як можна бути такою красивою? А фігураааа😍😍❤️❤️❤️", "Гаряче🌙🔥", "Богиня💔", "Тінааа, навіщо так красиво? Ось скажииии😻😻😻 хто тепер склеїть моє серденько? 💔", "Краща ❤️ Люблюю ❤️", "Сліпуча 😍🔥".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали, як 35-річна красуня виглядає без макіяжу зблизька, опублікувавши ніжне селфі. Так, на відео артистка позувала без краплі косметики, підставивши обличчя сонцю, і грайливо посміхаючись, поки їхала в автомобілі.

Варто відзначити, що раніше і сама Тіна виставляла цей кадр в Сторіс, однак численні фолловери звикли бачити Кароль в розкішних вбраннях, з фірмовою зачіскою "голлівудські локони" і яскраво-червоною помадою на губах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.