Відома актриса і зірка "Гаррі Поттера" Емма Уотсон стала членом ради директорів компанії Kering, яка є власником відомих модних будинків Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga. "Герміона" стала головою комітету з питань сталого розвитку.

Про це повідомляється в Instagram компанії.

Крім актриси поповнили склад ради директорів Тиджан Тіам і керівник компанії Didi Chuxing Жан Лю.

"Їх відповідні знання і компетенція, а також різноманітність їх досвіду і перспектив стануть безцінним доповненням до ради директорів Kering. Колективний розум, який виходить з різних точок зору, і багатий досвід мають вирішальне значення для майбутнього нашої компанії", - підкреслив глава Kering Франсуа-Анрі Піно.

Емма Уотсон, фото: Instagram
Емма Уотсон, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У компанії пояснили, що Емму Уотсон рада директорів призначили через її активності щодо прав жінок та гендерної рівності і яка спрямована на навколишнє середовище.

Уотсон також стане керувати комітетом з питань стійкості навколишнього середовища ради директорів.

Актриса також давно займається просуванням тим усвідомленого споживання та екологічної моди.

Раніше за екологію в Kering відповідала Стелла Маккартні, поки не пішла до конкурентів — LVMH. Тепер у цих питаннях разом з Уотсон будуть розбиратися китаянка Жан Лю і афроамериканець Тиджан Тіам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка Гаррі Поттера Емма Уотсон зруйнувала стереотипи про жінок після 30-ти.

Як повідомляв Знай. ua, як виглядає новий хлопець Емми Уотсон.

Також Знай. ua писав, що зірка "Гаррі Поттера" взяла участь у "антикоронавирусном" флешмобі і зізналася про тяжку хворобу мами.