Буквально днями дружина відомого українського актора, онука Богдана Ступки Дмитра Поліна Логунова відверто розповіла про те, як пережила кризу у стосунках. Бувало й таке, що сварка ледь не переходила в бійку.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю nелеведучої та б'юті-експерта Поліни для Ганни Олицької, яке було опубліковано на YouTube-каналі "ОЛИЦКАЯ".

Поліна Логунова і Дмитро Ступка, скріншот: Instagram
Поліна Логунова і Дмитро Ступка, скріншот: Instagram

Поліна розповіла, що стосунки з Дімою не завжди були ідеальними і гладкими, подружжя пройшло через ряд дуже важких моментів. Бувало й таке, що Поліні доводилося працювати діджеєм в нічну зміну в останній триместр вагітності, щоб фінансово підтримати сім'ю. Примітно, що Діма навіть не розумів наскільки важко було його дружині.

"Якби на той момент у мене не було від нього дитини, я б розлютилася дуже сильно", - заявила Поліна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після народження дівчинки складності у стосунках тривали. Коли Богдані виповнився рік, закохані влаштовували справжні істерики, а Поліна навіть погрожувала чоловіку ножем. Іноді сварки мало не доходили до бійок.

Телеведуча зазначила, що завжди могла за себе постояти, проте з Дмитром вони домовилися, щоб в їх родині ніколи не доходило до фізичного насильства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Сутінків" Стюарт зіграє принцесу Діану – "Таємнича і дуже тендітна".

Як повідомляв Знай.uа Емма Уотсон увійшла до ради директорів власників Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga – "Багатий досвід".

Знай.uа писав, розлучення та весілля на "Орел и Решка" – як склалося особисте життя у Бадоєвих, Тодоренко і Беднякова.