Відомий російський актор Павло Майков виступив із заявою з приводу арештованого Михайла Єфремова. Майков відомий, як “Бджола” з легендарного серіалу “Бригада”. Також він брав участь і в кількох інших відомих телепроектах, таких як “Неслужбове завдання” або телесеріал “Солдати” Майков заявив, що людям пора залишити Михайла Єфремова в спокої.

Павло Майков, скріншот відео
Павло Майков, скріншот відео

Актор заявив, що на Єфремова “з карканням злетілися ангели” – так він охарактеризував людей, які засуджувалиМихайла. За словами Майкова, складається враження, що у нас живуть тільки чисті і непорочні люди, які ніколи не п'ють і не порушують закон. “Якщо хочете бути такими прославными, то не судіть і судимі не будете”, заявив Майков. Він закликає всіх відстати від Єфремова. “Йому й так зараз важко”, - сказав актор.

Єфремов в суді, скрін з відео
Єфремов в суді, скрін з відео

Михайло Єфремов був затриманий після того, як потрапив в ДТП зі смертельним результатом одного з учасників. Автомобіль Єфремова протаранив іншу автівку. Актор не постраждав, а водій другого автомобіля загинув на місці. Експертиза показала, що в крові Михайла Єфремова були сліди алкоголю.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов вибачився перед родиною загиблого

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайла Єфремова посадили під домашній арешт на 2 місяці.

Також Знай.ua писав, у ДТП з Михайлом Єфремовим постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін