Пандемія коронавіруса і карантин внесли зміни в звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів. Так, студії "Квартал 95" довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок. Однак, гумористи-кварталівці не сумують і проводять вимушену відпустку весело і по-різному.

Так, на сторінці "Кварталу 95" в Instagram нещодавно показали "поповнення", яке відбулося в сім'ї одного з акторів – Степана Казаніна. Як виявилося, сімейство гумориста на вимушеному відпочинку вирішив завести собаку.

На новому знімку, який з'явився на сторінці студії, можна побачити Степана з песиком на руках, його дружину і сина, видно, що вони дуже раді нового члена сім'ї. У підписі до кадру говориться: "Таке миле вуха поповнення в родині Казаніних. А у вас є домашні улюбленці, друзі? Якої породи?".

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.