Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне відео, відсвяткувавши 18 червня своє 44-річчя в компанії коханої дружини та їхніх дітей - Гаррі і Лізи. Так, в честь дня народження малюки презентували зірковому батькові картину, фото в рамочці, букети квітів, вірші та святковий тортик, на якому артист радісно задув свічки.

18 червня Ура! День народження! 😊 поділився радістю Галкін

Фолловери залишились в захваті, не пройшли повз і зіркові друзі Максима. Шоумен отримав теплі привітання від Світлани Лободи, Поліни Гагаріної, Віри Брежнєвої, Миколи Баскова і багатьох інших: "Максим, з днем народження! Здоров'я💪🏼 тобі і фантастичній сім'ї☀️", "Вітаюююю!✌️😘", "@maxgalkinru Максим, з Днем Народження !!!! Здоров'я , кайфу від усього! Щастя ❤️❤️", "Дорогий Максе,з Днем народження!!!Всього-всього,завжди-завжди!!!🤝🤝🤝", "Від щирого серця з Днем Народження !!! Будь здоровий і щасливий 💥💐🎂🥂".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.