Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому влаштував романтичні танці під проливним дощем зі своєю дружиною Вікторією. Так, парочка танцювала посеред дороги, ніжно дивлячись один одному в очі, а в кінці навіть поцілувалися, після чого забавно побігли під навіс. Варто зазначити, що Юрій і Вікторія зіграли весілля ще в 2014 році, зараз же закохані виховують 5-річну доньку на ім'я Ліза.

Кайфувати можна всюди, було б з ким... ))) поділився емоціями Ткач

Фолловери залишилися в захваті: "Красені!!!)))", "Ааааа классс💯👍 суперрр 💯 це любов❤️ви прекрасні👏", "Не захворійте ще-.-", "😁 які ви класні)))", "Це Чудово❤️", "Романтик😍", "Круто", !Ні чого немає краще коли любов тримає один одного. Супер.", "Можна, але під дощем то так, не більше 5 хвилин", "Ви прекрасні❤️", "Солодкі ))))", "Ви такі милі я вас обажаю здоров'я і щастя вам а любов у вас і так є💞💞", "Як романтично ❤️❤️❤️я вас обожнюю".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".